+302551024774, +302551028299 secretary@noalex.gr

«ΦΑΡΟΣ – ΕΛΕΝΑ ΣΑΪΡΗ 2018» * «FAROS – ELENA SAIRI 2018»

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΕΜΑΤΗ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…

Το Σαββατοκύριακο 14-15 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο “Δημοσθένης Μιχαλετζάκης” οι πρώτοι διεθνείς κολυμβητικοί αγώνες αγωνιστικών κατηγοριών ΦΑΡΟΣ-ΕΛΕΝΑ ΣΑΙΡΗ 2018 που διοργάνωσαν ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης και ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης με την βοήθεια του Δήμο υπό την αιγίδα της ΚΟΕ. Το επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό και ο ανταγωνισμός αρκετά μεγάλος αν αναλογιστούμε ότι πήραν μέρος 250 αθλητές, ανάμεσα τους η εθνική Τουρκίας και οι δύο κορυφαίοι Έλληνες κολυμβητές Νόρα Δράκου και Απόστολος Χρήστου…
Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης συμμετείχε με 20 αθλητές και αθλήτριες και παρ όλο τον φόρτο προπόνησης και την κούραση λόγο του οτι οι αγώνες ήταν στο αποκορύφωμα της προετοιμασίας τους τα παιδιά έδωσαν ότι καλύτερο είχαν υπερέβαλαν εαυτό και πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση καταφέρνοντας να πραγματοποιήσουν 33 νέα ατομικά ρεκορ και να προκριθούν σε 14 μεγαλους απογευματινους τελικούς(1η ως 8η θεση) και σε 25 μικρούς τελικους (9η ως 16η θέση)!!!
1 ασημενιο μετάλλιο με την Σαραντοπούλου Αλεξάνδρα στα 50 προσθιο!!! Αξιοσημείωτο ένας ακόμα αθλητής Κριτού Ευάγγελος κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας το όριο πρόκρισης στα 200 προσθιο Παμπαίδων Β.
Αναλυτικά τις 14 συμμετοχές στους μεγάλους τελικούς πήραν οι
Αλεξανδρίδης Ανδρέας 50 ελεύθερο
Δρακιδης Γιώργος 200υπτιο
Κριτού Σίμος 200προσθιο
Κασσιας Βασίλης 200προσθιο
Πλουμιδου Δήμητρα 50-100-200προσθιο
Σαραντοπουλου Αλεξάνδρα 50-100-200 πρόσθιο
Γκουτζιβελακη Γεωργία 200πεταλουδα
Καρασαββα Σοφία 400μικτη
Μεταλλιδου Αθανασία 200πεταλουδα
Γκουλιουδη Μαρίνα 200 πεταλούδα

Τις 25 συμμετοχές στους μικρούς τελικους πήραν οι
Αλεξανδρίδης Ανδρέας 100-400ελευθερο
Δρακιδης Γιώργος 50-100υπτιο
Σεραφειμιδης Σεραφείμ 50ελευθερο 200πεταλουδα
Κριτού Σίμος 50-100προσθιο
Κασσιας Βασίλης 50-100προσθιο
Καρασαββα Σοφία 50-100ελευθερο 100προσθιο
Καπούλα Βίκυ 200μικτη
Ζαφειρόπουλου Κων/να 100- 200ελευθερο
Γκουτζιβελακη Γεωργία 50-100πεταλουδα 200υπτιο
Μεταλλιδου Αθανασία 400μικτη
Κουκουράβα Στέλλα 50-100-200προσθιο
Κουπαρτμας Θανάσης 50υπτιο
Μεργγεριτη Τζιανκάρλο 200προσθιο
Επίσης έλαβαν μέρος με εξαιρετικές επιδόσεις Καρασαββας Σπύρος Κυριακίδου Μαρία και Λαζαρίδου Μαρίνα!!!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την επιμονή τους την υπομονή τους και την προσπάθεια τους!!!
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!

Φωτογραφία του χρήστη Nautathletic Club of Alexandroupolis NOA Swimming.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΦΑΡΟΣ – ΕΛΕΝΑ ΣΑΪΡΗ 2018»

  Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Απριλίου διεξήχθησαν στην Αλεξανδρούπολη και στο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» οι Διεθνείς Κολυμβητικοί Αγώνες «Φάρος – Έλενα Σαΐρη 2018».
Οι αγώνες, κατά γενική ομολογία όλων των συμμετεχόντων και παραβρισκόμενων, στέφτηκαν με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης απέδειξαν ότι η πόλη είναι έτοιμη να αναλάβει μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, γιατί διαθέτει όλα όσα απαιτούνται: 1. Καταπληκτικές εγκαταστάσεις, 2. Έναν από τους αρτιότερους ηλεκτρονικούς εξοπλισμούς, 3. Την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία 4. Την κατάλληλη ξενοδοχειακή υποδομή και 5. Το απαραίτητο εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό που μπορεί να φέρει σε πέρας αγώνες υψηλών προδιαγραφών.
Η συμμετοχή Ελλήνων αθλητών με επιδόσεις εθνικών ρεκόρ και η συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας της Τουρκίας που δήλωσαν 100% ικανοποιημένοι από όλα τα παραπάνω έχουν ανεβάσει κατά πολύ το επίπεδο διοργάνωσης που μπορούμε να προσφέρουμε.
Φυσικά η απόλυτη επιτυχία των αγώνων οφείλεται σε μια συνεργασία πολλών ανθρώπων και φορέων με πρώτους τους 80 περίπου εθελοντές που ασχολήθηκαν με την οργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων. Στους χορηγούς των αγώνων που με τις χορηγίες τους αθλοθετήθηκαν έπαθλα και μετάλλια. Στο Δήμο και στους εργαζόμενους του κολυμβητηρίου που ήταν όλες τις μέρες αρωγοί στην διεξαγωγή των αγώνων. Στις ομάδες που ανταποκρίθηκαν φέρνοντας τους καλύτερους προπονητές και αθλητές τους. Στους χορηγούς επικοινωνίας που έκαναν γνωστούς τους αγώνες και τα αποτελέσματά τους και τέλος στα διοικητικά συμβούλια των δύο συλλόγων που ανέλαβαν το σχεδιασμό, την οργάνωση και την διεξαγωγή των αγώνων.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους του παρακάτω, έναν έναν ξεχωριστά για την επιτυχία μας.

Πρώτα τους παραβρισκόμενους στην τελετή έναρξης:
Το δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Λαμπάκη Ευάγγελο, τους αντιδημάρχους κ. Βαταμίδη Ιωάννη, Γκοτσίδη Κωνσταντίνο και Γερακόπουλο Χρήστο, το Βουλευτή Έβρου της ΝΔ Δημοσχάκη Αναστάσιο, τον εκπρόσωπο του Βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Ρίζου και υπεύθυνου αθλητισμού και τέλος τους εκπροσώπους των στρατιωτικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας.
Ιδιαίτερη μνεία στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ που και τις δυο μέρες ήταν παρόντες εντός και εντός αγωνιστικού χώρου για να προσφέρουν τη βοήθεια τους μαζί με τον γιατρό των αγώνων.

Σε όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν στο να γίνουν αυτοί οι αγώνες :
Δήμο Αλεξανδρούπολης , Εμπορικό Επιμελητήριο, Rananda Plaza Thraki, Όμιλο Υφαντή κ. Γκοτσίδη Χρήστο, Ανθοπωλείο Γιαγλής, Κατάστημα ηλεκτρικών ειδών ΣΕΡΑΦΕΙΜΙΔΗ , ΚΤΕΛ ΕΒΡΟΥ Τours, Πανεμπορική Αφοι Χ. Χατζημιχαήλ & ΣΙΑ.ΟΕ, Ballon Planet , Αμπέλου Τέχνης, Ιχθυοπωλείο Μεσόγειος , Κρεοπωλείο Τσολακίδης Αντώνιος, Expressions Nicolas, Μεζεδοπωλείο Γιαλός , ABAKAS Κρεοφαγείον , α&κ διαφημιστική , TRIVA IKE , Welcare M. Νικολαίδης & ΣΙΑ Ο.Ε. , Wet Spot , Cheval-sports , Chicken Story , SoHo , Εν Σώματι, Ταβέρνα Μύλος, Θέα Θάλασσα , Τσορμπατζίδης Νικόλαος Είδη Υγιεινής, ta panta OLA, Τσαλταμπασίδης Γαβριήλ , Καραμανίδης Ηλίας , Μουσουνάκης Νικόλαος , Μαυρόπουλος Ιωάννης, Καραστρατίδης Δημήτριος, ΚΙΝΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε., Κιραμάρης Παναγιώτης και το Κυλικείο του Κολυμβητηρίου .

Στις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα:
ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ, OEA.NAB, CSCA SOFIA, JPK MLADOST 91 PLOVDIV, ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΟΚ, ΕΟΦΠΦ, ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, SC “TRAYANA” STARA ZAGORA, AE ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΚΟ ΑΞΩΝ, Ν.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ, Ν.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, Ο.Φ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΗΡΕΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, Ν.Ε.ΡΟΔΟΠΗΣ, Ο.Κ. ΝΑΟΥΣΑΣ, Ο.Θ.Α.ΚΑΒΑΛΑΣ, ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, Κ.Ο. ΔΡΑΜΑΣ, Ο.Φ.Θ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, BELMΕKEN, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΣΤΕΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Τέλος ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους χορηγούς επικοινωνίας το ραδιοφωνικό σταθμό NRG 98,5, το τηλεοπτικό κανάλι ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ την ιστοσελίδα evros24.gr , σε όλους τους εθελοντές των αγώνων , στον φίλο Βάϊο Χάρμπα που πάντα μας βοηθά με τα στατιστικά στοιχεία και στον ιδιοκτήτη της κολυμβητικής Ιστοσελίδας SWIM-NEWS.GR κ. Σεβαστό Νίκο που ήρθε από την Αθήνα για να καλύψει τους αγώνες.

Από την ακριτική Αλεξανδρούπολη δηλώνουμε παρόντες στα κολυμβητικά δρώμενα της Ελλάδας και όχι σαν κομπάρσοι αλλά σαν πρωταγωνιστές. Και επειδή ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο περιμένουμε τους επόμενους αγώνες για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να βελτιωνόμαστε.

Τα διοικητικά συμβούλια
ΟΦΘΑ – ΝΟΑ

 

Φωτογραφία του χρήστη ΟΦΘΑ.

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ
https://www.swim-news.gr/meet_progr/faros18gr.pdf
TERMS OF PARTICIPATION
https://www.swim-news.gr/meet_progr/faros18en.pdf

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ / PARTICIPANTS PER EVENT
https://www.swim-news.gr/meet_progr/faros18_partic.pdf

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ / RESULTS
https://www.swim-news.gr/2017-18/faros2018.pdf

Φωτογραφίες των αγώνων:

14-15 Απριλίου. Κολυμβητικοί αγώνες αγωνιστικών κατηγοριών.

Gepostet von Nautathletic Club of Alexandroupolis NOA Swimming am Donnerstag, 19. April 2018

 

 

Gepostet von Nautathletic Club of Alexandroupolis NOA Swimming am Samstag, 21. April 2018