"ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ"

By:
Posted: 18 Μαρτίου 2019
Category: Τεχνική Κολύμβηση
Comments: 0


Με τις βαλίτσες γεμάτες εξαιρετικές επιδόσεις, πολλές εμπειρίες και μετάλλια επέστρεψε η αποστολή της ομάδας μας από το Χειμερινό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος της Τεχνικής Κολύμβησης που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 16-17 Μαρτίου 2019, στη Θεσσαλονίκη.


Με τους αθλητές Παπαζολούδη, Μπουρουλίτη, Μάλαμα Μ., Ποντίδη, Ευσταθίου, Μάλαμα Β., και Τζανετάκη να σημειώνουν αξιόλογες επιδόσεις και να κατακτούν συνολικά 7 μετάλλια (2 χρυσά, 3 αργυρά και 2 χάλκινα) η πρώτη σημαντική διοργάνωση της χρονιάς έκλεισε με άκρως θετικό πρόσημο.


Η ομάδα μας παρά το νεαρό της ηλικίας της στο χώρο, παρουσίασε εντυπωσιακή αγωνιστική εικόνα που κέρδισε τις εντυπώσεις και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Επόμενος σταθμός η Ημερίδα Ορίων που θα διεξαχθεί  στις 14 Απριλίου 2019, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.


Οι αθλητές που διακρίθηκαν στους Χειμερινούς Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης ήταν:

  • Μπουρουλίτης Ελευθέριος : 1η θέση στα 50μ και 100μ Διπλά Πέδιλα και 2η θέση στα 200μ. Διπλά Πέδιλα Κατηγορίας Παμπαίδων Α

  • Μάλαμα Βασιλική : 2η θέση στα 100μ Διπλά Πέδιλα και 3η θέση στα 200μ Διπλά Πέδιλα Κατηγορίας Προαγωνιστικών Κορίτσια

  • Τζανετάκης Γιώργος : 2η θέση στα 200μ Διπλά Πέδιλα και 3η θέση στα 100μ Διπλά Πέδιλα Κατηγορίας Προαγωνιστικών Αγόρια.


Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη διοργάνωση για φέτος για την ομάδα του ΝΟΑ ενώ έπεται και η προγραμματισμένη Ημερίδα Ορίων στην πόλη της Αλεξανδρούπολης στις 14 Απριλίου.


Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και στον προπονητή Τεχνικής Κολύμβησης Σαράντη Πανταζή

Hey, like this? Why not share it with a buddy?